VW Center

Volkswagen, a jövő autója.

MENÜ

Az új Polo

 

Az új Polo már az iPhone/iPod touch készüléken is elérhető

A Genfi Autókiállításon nem csak az új Polo ünnepli a világpremierjét, hanem a hozzá kapcsolódóan – az „iPod touch” és „iPhone” készülékek számára – kifejlesztett mobiltelefonos játék is. Az új Polóval nyolc versenypályán tesztelheti a vezetési élményt, két pályánál akár terepen is. A játékos választhat az érintéssel és az accelerometerrel (gyorsulásmérővel) való vezérlés között. Ez garantálja, hogy a játék minden pillanata igazi élményt jelentsen. Az App Store oldalról máris ingyen letölthető a „Volkswagen Polo Challenge” program. A főcímzenét, melynek címe „Alles was Ihr wollt” („Minden, amit csak akartok”), a Volkswagen Sound Foundation „Feinkost” nevű zenekara szolgáltatja.

Hatás. Markáns.

Sokszor egyetlen pillantás is elég és a dolgok egyértelművé válnak – az új Polo jó eséllyel pályázik arra, hogy az ember gyakran rajta felejtse a szemét. Mert a külsején mindig észre lehet venni valami újat. Valami karakterest. Valami elbűvölőt. Mint például az erőteljes karosszéria. A kissé ferdén álló fényszórók, amelyeket a fekete hűtőrács lamellák széles sávja köti össze. Vagy az ajtók atletikus kialakítása.

Marad. Hűséges.

A tetszetős külső és a tartósság még mindig csak kivételes esetekben találkozik egymással. Az új Polo ilyen kivételt jelent. Így miközben a legendás Volkswagen minőségnek köszönhetően sokáig örömét leli majd az autóban, biztos lehet benne, nem csak Önt fogja kiszolgálni: több generáció számára is biztosítja a mobilizációt.

Karakter. Erős.

Ma a karaktert gyakran használják az érvényesülési képesség, az öntudatosság és a szuverenitás szinonimájaként. Tökéletesen átgondolt tulajdonságok jellemzik az új Polót. Szolgáljunk bizonyítékokkal? Vegyük például a nagyteljesítményű benzin- és Common-Rail dízelmotorokat, vagy az extraként rendelhető sportfutóművet és a könnyűfém kerekek széles választékát.

 

Az új Golf

 

Az új Golf üdítően hat letisztult formavilágával: az autó külsejét a precíz vonalvezetés és a tökéletes kidolgozottság jellemzi. Az orr-rész meggyőzően sportos hangulatú, s ehhez a feltűnő hűtőrács éppúgy hozzájárul, mint a fényszórók elegáns formája. A hangsúlyos „tornádóvonalnak” köszönhetően az autó laposabbnak és nyújtottabbnak tűnik: az első fényszóróktól kezdve egészen a karakteres hátsó lámpákig.

 

Az új Golf Plus, úgy készült, hogy jól nézzen ki

Szokott Ön prioritásokat kitűzni? Itt az ideje, hogy változtasson a véleményén az új Golf Plus modellel. Mert ez az autó nem ismeri a kompromisszumokat. Csak az extrákat. És mindezt a szériafelszereltség részeként: legyen szó akár a sportosságról, akár az eleganciáról, akár a funkcionalitásról.

 

Beetle

 

Tető a fej felett

Nyitott vagy zárt? Tetővel a fej felett? Vagy inkább anélkül? A Beetle limuzinként éppen annyira elbűvölő mint kabrióként. A megnyerő külső, a magával ragadó formák és az erőteljes ívek az új Beetle mindkét változatát ellenállhatatlanná teszik. Mindegy, hogyan dönt, a rendkívüli vezetési élmény mindenképpen garantált az Ön számára.

Első osztályú hangzás

A jó hangzásra garanciát jelent: az új Beetle MP3 funkciós CD lejátszóval rendelkező „gamma CD” rádiórendszere. A beépített multimédiás csatlakozóhoz külső audió programforrások csatlakoztathatók. Ezáltal a Beetle-ben hallható zene igazi hangzásélménnyel szolgál.

 

Jetta

 

Egyértelmű tesztgyőztes

A kihívást nem szabad alulbecsülni. Ám az „Auto Motor und Sport” által a BMW 320i-vel végzett közvetlen összehasonlító tesztben igencsak jó eredményt ért el. Nem csak az agilitása, a kényelmes sportfutóműve, a hajtóereje meggyőző, hanem a tágas csomagtere és a rendkívül kedvező ár-teljesítmény aránya is.

Induljon a film! A Jetta.

Féktelen dinamika, a jövőbe mutató dizájn, izgalmas komfort. Ismerkedjen meg közvetlen közelről a Jettával és annak elbűvölő sajátságaival. A mozgalmas belső képek és izgalmas külső felvételek igazi érzelmeket ébresztenek, és valóságra váltják az autókról szőtt álmokat. Ismerje meg a Jettát menet közben!

Kompromisszummentesen dinamikus

Maximális lehetőségek: a Jetta motorpalettája lenyűgöz a sokoldalúságával, a műszaki innovációival és a nagy teljesítményével. Nyolc motor - öt benzin és három dízel - közül lehet választani. A takarékos fogyasztás és az izgató erőkifejtés tökéletes ötvözése.

A legmagasabb szintű igényeknek eleget tevő esztétika

A Jetta új mércét állít fel a kategóriájában, a dizájn szempontjából is. A rendkívül elegáns forma, a markáns orrész a Volkswagen márkára jellemző új orrkialakítással, valamint a sportos hűtőrács igazi feltűnővé teszi. A stílusos dizájnelemek, mint például az oldalablakok finomvonalú krómkerete (a Comfortline felszereltségtől) vagy az átlátszó üvegbúra alatt közösen elhelyezett első fényszóró és irányjelző tovább hangsúlyozzák az esztétikusságát.

 

Passat

 

Biztos győztes: A Passat Európa első számú autója

40 millió szavazat félreérthetetlenül fogalmaz. A Passat megnyerte Európa egyik legnagyobb jelentőségű és legnevesebb olvasói szavazását, az AutoBild csoporthoz tartozó 24 európai autósmagazin által adományozott „Auto1 Award” díjat. Ezzel a díjjal a Passat újfent egy kiváló koncepcióval bizonyította kivételes helyzetét. A sikermodell 1997-ben, az akkori ötödik generációval már elnyerte az „Auto1 Award” díjat.

Passat most arany kormánykerékkel

A Volkswagen Passat 1977 óta most 5. alkalommal nyerte el az Arany Kormánykerék díjat. Az áhított díjat már 30 éve ítéli oda a „Bild am Sonntag”. A teszt során a Passat a kategóriájában fölényesen győzött a többi híres vetélytársa előtt. Elsősorban azok a komfort és biztonsági ismérvek szolgálnak a Passat kiváló eredményeinek alapjául, amelyek inkább a felső kategóriákra jellemzők. Ez olyan luxus, amit gyorsan meg lehet szokni.

250 LE és 3,2 l lökettérfogat: Passat új csúcsmotorral

A Passat a Comfortline felszereltségtől egy új csúcsmotorral dicsekedhet, ez a 184 kW (250 LE) teljesítményű V6 FSI motor, amelyet állandó 4MOTION összkerék meghajtás és dupla tengelykapcsolós váltó (DSG) jellemez. Aki a 3,2 literes motorlegenda mellett dönt, a következőket érdemli ki: a szériafelszereltséget jelentő olyan extra tartozékok, mint a riasztó, a „Plusz” multifunkciós kijelző, illetve a 17 collos „Solitude” könnyűfém kerekek.

Telefonálás? Magától értetődő!

A „Premium” mobiltelefon előkészítés Bluetooth kapcsolat útján biztosítja a telefonnak az autóba való vezetékmentes integrálását. Ehhez a „Premium” mobiltelefon előkészítés és a mobiltelefon egyszeri összehangolása szükséges. Ezután a telefon a zakózsebben is maradhat, mert a rendszer minden egyes beszállásnál automatikusan felismeri. Nincs szükség külön SIM kártyára, mert az adatok, pl. a telefonszámok, a mobiltelefon SIM kártyájáról áttöltődnek a telefon előkészítésbe.

Sorsfordító időszak a biztonság szempontjából

A Passat az Euro NCAP törésteszten öt csillaggal a lehető legjobb eredményt érte el az utasvédelem terén. Ez a teszt is bebizonyította, hogy a Passat ugyanúgy megvédi a kicsi, mint a nagy utasait, többek között például a rendkívül masszív utascellájának köszönhetően, amely tökéletesen szilárdnak bizonyult. Ezenfelül további védelemmel szolgálnak a visszatartórendszerek, valamint az olyan intelligens, aktív biztonsági elem, mint az ESP. A Passat a negyedik Volkswagen a sorban, amely öt csillagot kapott az Euro NCAP törésteszten. Mindez bizonyítja, hogy a Volkswagen a biztonság és az utasvédelem terén magasra állítja a mércét.

 

Scirocco

 

Az új Scirocco, 360°-os nézet

Amikor az autók iránt érdeklődünk, természetesen a motorteljesítmény,
a felszereltség és az ár jelenti a legfontosabb adatokat. A következőkben ezekről és sok minden másról nyújtunk tájékoztatást. A legelső benyomást, amely gyakran döntőnek bizonyul, a szemeink útján szerezzük. Mitől különleges a dizájn? Milyen hatást kelt az autó belülről? A 360°-os nézetnél a nyilakra kattintva körbeforgathatja az új Sciroccót, és felfedezheti az autó külsejének és belső terének kiemelkedő tulajdonságait.

Hallgasson a szívére

Az Ön szívét megdobogtatja az expresszív dizájn? Akkor az új Sciroccótól biztosan gyorsabban ver majd a pulzusa. Izmos testalkata már álló helyzetben is lendületesebbnek tűnik, mint több kihívója teljes sebességgel haladva.
Az erőteljes hátsó rész, a széles vállvonal és a karizmatikus orr-rész az új Volkswagen arculattal egyaránt hűen tükrözik az autó erejét.

Hallgasson az eszére

Az új Sciroccóval okosnak lenni is rendkívül egyszerű. Mert az év minden napján használható sportkupét jelent. Elegendő helyet biztosít négy utas számára. Nagyvonalú a csomagtere. Az innovatív vezetőasszisztens rendszerei pedig biztonságos és sportos vezetési élményről gondoskodnak.

Hallgasson az érzékeire

Az új Scirocco temperamentuma garantálja azt a bizonyos bizsergető érzést. A szériafelszereltséget jelentő sportfutómű és az erős motorokból álló, változatos motorpaletta révén azonnal lenyűgöz a szenvedélyt és teljesítményéhséget sugárzó menetdinamika. A díjnyertes dupla tengelykapcsolós váltónak (DSG) köszönhetően a teljesítmény kihasználása maximális, az üzemanyag-fogyasztás pedig minimális (forrás: ADAC „Sárga angyal 2008” az „Innováció és környezetvédelem” kategóriában).

 

Touareg

 

Optikai frissítés - tökéletesített aerodinamika

A Touareg új külsőt kapott, amely könnyen felismerhető a Volkswagenre tipikusan jellemző krómhatású, emblémás hűtőrácsról. Ezenkívül a most még szervesebben illeszkedő fényszóró is új formát kapott - ez Bi-Xenon kivitelben és kanyarfénnyel is választható. Az aerodinamika tökéletesítése céljából a Touareg új külső tükröket és optimalizált tetőperem légterelőt kapott.

Világújdonságot jelentő műszaki innovációk

Világújdonságot jelent a Touaregnél a Volkswagen által kifejlesztett és szabadalmaztatott ABSplus rendszer. Ez felismeri a laza útfelületet, pl. homok vagy murva, és kontrollált blokkolás útján akár 20%-kal csökkenti a fékutat. Az elektronikus stabilizálóprogram (ESP) is új funkciókat kapott. Például javult a borulásvédelem, és megelőző jelleggel már akkor növekedni kezd a féknyomás, amikor a vezető hirtelen felengedi a gázpedált.

V8 FSI - Újdonság a hajtástechnika terén

A Touareg, első Volkswagenként, nyolchengeres, közvetlen benzinbefecskendezéses motort is kínál. Az új Touareg V8 FSI a hathengeres FSI motorok kiemelkedő gazdaságossága és a 440 newtonméter maximális nyomaték mellett leadott 350 LE progresszív teljesítmény sikeres kombinációját jelenti. (Üzemanyagfogyasztás: 13,8 l/100 km; CO2-kibocsátás: 329 g/km). A Touareg ezenkívül háromféle közvetlen befecskendezéses turbódízel motorral is rendelhető, melyek mindegyike a szériafelszereltséghez tarozó részecskeszűrővel rendelkezik. A TDI motorok palettáján 128 kW (174 LE) (R5 TDI) 165 kW (225 LE) (V6 TDI) és 230 kW (313 PS) (V10 TDI) teljesítményű motorok találhatók. (Üzemanyagfogyasztás: 10,1 - 12,6 l/100 km; CO2-kibocsátás: 267 - 333 g/km)

A fülek kényeztetése

Csúcsminőség a szórakoztatás terén: a Touareg, első terepjáróként a világon, a dán hifi specialista Dynaudio cég hangrendszerével is rendelhető. A tíz darab gondosan egymáshoz hangolt magas-, közép- és mélysugárzó a tízcsatornás erősítővel együtt páratlannak mondható, összesen 600 watt zenei teljesítmény mellett, telt és tiszta hangzással szolgál. A középső kartámaszon található multimédiás csatlakozón keresztül külső audioforrás, pl. MP3 lejátszó, is csatlakoztatható a rendszerre.

 

Phaeton

 

Fedezze fel újra a Phaetont

A Phaetontól eddig is mindig sokat lehetett várni. Ám most ez a rendkívüli autó még többet kínál. A belső és külső tér finom díszítései kihangsúlyozzák a kiváló minőségű környezetet, a számtalan műszaki újdonság pedig tovább fokozza a komfortot. „A belső tér kialakítása magasra állítja a mércét ebben a kategóriában” írta az „auto motor und sport“ már röviddel a Phaeton piaci bevezetése után (2002/15, szám). Magasak az igényei? Emelje még magasabbra őket.

Kompromisszummentes: az új V6 TDI 4MOTION

A nagyhatású dinamikának és a környezet iránti felelősségvállalásnak nem kell többé kizárnia egymást. A V6 TDI 4MOTION, amely egyike a valaha gyártott legerősebb dízelmotoroknak, az erőt és a takarékosságot egyesíti. (Üzemanyag-fogyasztás: 9,0 l/100 km; CO2-kibocsátás: 239 g/km)*

Iránymutató: az új navigációsrendszer

Az extra felszereltséget jelentő navigációsrendszer a korszerű DVD technológiának köszönhetően rendkívül nagy teljesítményű. Az optimalizált dinamikus célkövetési funkciója azokat a forgalmi zavarokat is számításba veszi, amelyek nem közvetlenül az útvonalon találhatók. Az egyszerű címmegadási funkció és a jól átlátható 3D kijelző rendkívül felhasználóbaráttá teszi a rendszert.

Flexibilis: az új mobiltelefon előkészítés

Az extra felszereltséget jelentő rendszer részét képezi egy Bluetooth csatlakozós (rSAP) autóskészlet, amelyhez egy kiegészítő kézibeszélő is tartozik, amely a mobiltelefonok minden funkciójával rendelkezik.

Komfortos: az új vezetőasszisztens rendszer

A szériafelszereltséget jelentő sebességszabályozó berendezés által nyújtott komfortot tovább fokozza az extra felszereltségként rendelhető automatikus követési távolság szabályozó berendezés (ACC). Az ugyancsak extra felszereltségként rendelhető „Side Assist“ sávváltás asszisztens funkció a többsávos utakon csökkenti a holttér által jelentett veszélyeket.

Szavazás

Milyennek látod az oldalt?
Nagyon jónak
Közepesnek
Asztali nézet